Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VV Anikót Kirabolták

2011.07.14

Szombaton éjszaka VV Anikó otthonába ismeretlenek betörtek, míg ő az igazak álmát aludta otthonában. A betörők kirabolták a rosszkislányt.

VV Anikót kirabolták

VV Anikót kirabolták

Barátnőjével tért haza VV Anikó szombaton éjszaka és a fáradtságtól kimerülten hajtotta álomra fejét. Anikó egy hakniból érkezett haza barátnőjével kimerülten, így hamar álomba is szenderültek.

Álmukat azonban fél öt magasságában különös zaj szakította félbe. Hívatlan látogató érkezett hozzájuk hajnalban. Mikor a hirtelen ébredés után kitisztul a kép számára és bizonyossá vált benne, hogy ismeretlen matat a házában rettenetesen megijedt. Annyira sokkot kapott, hogy hirtelen nem is tudta mit kellene cselekednie. Első körben az fogalmazódott meg benne, hogy akár az életét is kiolthatják ha előmerészkedik. Először arra gondolt úgy tesz, mintha aludna, majd az is megfordult a fejében, hogy elijeszti a betörőt.

A dilemmáját azonban a “látogató” megoldotta, miután észrevette, hogy Anikó felébredt a mászkálására. Magához ragadta a lány táskáját és futásnak eredt. Anikó utána indult, az idegennek azonban sikerült kereket oldania. A táska tartalma volt többek között a hakni éjszakai bevétele is a személyes iratok mellett, sőt az autó kulcsa is. Ennek kapcsán döntött úgy a fekete szépség, hogy őrt áll kocsija mellett a rendőrök kiérkezéséig.

Anikót a szomszédja értesítette, hogy a betörő a táskából csupán a pénzt vette ki és a táskát a többi benne lévő dologgal az ő kertjébe dobta. Anikó rendőri segítséget kért, ám elmondása szerint órákon át hiába vártak, így végül el is álltak az intézkedéstől. Azóta sem kereste meg a szerv részéről senki.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


A Nap Vicce

A nap vicce

Baauer - Harlem Shake

Free Music Sites
Free Music Online

free music at divine-music.info

Boldog Névnapot !


Időjárás


Karácsony


Képeslapküldő doboz


Na melyik ?Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 141870
Hónap: 1787
Nap: 71