Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alekosz ?

2011.06.02

Egyetlen igaz szerelmét, hosszú éveken át imádott párját tudja csak elképzelni gyermeke anyjának az érdi valósághős. A családalapítási tervét nem tagadta az okostojás, sőt édesanyját is beavatta dinasztikus elképzeléseibe.

Alekosz görcsösen ragaszkodik volt szerelméhez, Tündéhez. Képtelen túllépni a kapcsolaton, amely 4,5 év után ért véget. Hiába vették körül szexi lányok a VV-villában, hiába küzdött a kegyeiért tizenhat menyasszonyjelölt, esélyük sem volt arra, hogy a görög szívében Tünde helyére kerüljenek.

Alekoszt nem lehet azzal vádolni, hogy zsákbamacskát árult, már a luxusbörtönben - egy Anikóval folytatott éjszakai beszélgetés során - bevallotta, milyen érzéseket dédelget magában.

"Nagyon közel áll hozzám a családalapítás, iszonyatosan közel. Az nekem való üzem. Még nem állok teljesen készen rá, de bennem van a hajlam" - mondta anno a rosszkislánynak, aki csalhatatlan női ösztönnel kérdezett rá: "Tünditől szeretnél gyereket?"

"Ő a legalkalmasabb" - vágta rá a görög. "Érdekes, ha valaki felhozza a családalapítás, a gyermeknevelés témáját, akarva-akaratlanul ő ugrik be. Nem is tud más beugrani. Nem is akarom, hogy más beugorjon. A neveket is eldöntöttem: ha fiú, Alekosz, ha lány, Titanilla lesz."

 

 

bed

 


Alekosz érzései a menyasszonykereső műsor után sem változtak, arája, Veronika kénytelen volt tudomásul venni, hogy kizárólag Tündével vannak komoly szándékai.

"Amikor Anikónak beszéltem az érzéseimről, mélyponton voltam, és jó volt visszanyúlni a fontos emlékekhez. Akkor is úgy gondoltam, hogy Tündétől akarok gyereket, most is így gondolom. Ez már évek óta így van, Tünde iránt mindig így éreztem" - mondta a Borsnak Alekosz.

"Már beszéltem vele a műsor fináléja óta, volt mit átrágnunk. Beszéltünk a villáról, a kapcsolatunkról, mindenről, de sajnos csak kevés idő volt rá. Úgy látom, ő is érez még irántam valamit, hiszen nagyon nagy szerelem volt közöttünk. Azt még nem tudom, mit hoz a jövő" - tette hozzá.

Alekosz édesanyját nem lepték meg a fiú családalapítási tervei. "Korábban is szeretett volna gyereket Tündétől Alekosz, sokat beszélgettek erről, de valamiért nem jött össze, talán Alekosz még élni akart. Mindenesetre nagy szerelem volt az övék, 4,5 évet töltöttek együtt. Én nagyon örülnék, ha jönne már egy unoka" - mesélte a Borsnak Vája asszony.

Ki tudja? Lehet, hogy a VV4 fődíja és a menyasszonykereső show, valamint a haknik hozta gázsi újra megnyitja Tünde szívét a szájhős amorózó felé.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


A Nap Vicce

A nap vicce

Baauer - Harlem Shake

Free Music Sites
Free Music Online

free music at divine-music.info

Boldog Névnapot !


Időjárás


Karácsony


Képeslapküldő doboz


Na melyik ?Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 102805
Hónap: 521
Nap: 15