Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SMINKTIPP - 2012 ŐSZ-TÉL

2012.12.17

Sminktipp 2012 ősz-télGyönyörű színek kontrasztja – akárcsak egy festő palettája, aki ezekkel a színekkel fest egy misztikus kertet – ez az ARTDECO új 2012 Ősz/Tél kollekciója, mely érzékien buja egzotikus színek kavalkádja: az intenzív fuksziától a mély padlizsánon át a sötétbarnáig. Minden nő élvezni fogja!

ARC:

A szokásos arcápolás után használjon Sminkalapozót, mely kiegyenlíti a bőrfelszínt. Pár másodperc után vigyen fel szivaccsal vagy Alapozóecsettel High Definition alapozót. Ecsettel természetesebb, egyenletesebb eredmény érhető el. Szemkörnyékre használjon Perfekt ecsetes korrektort, mely eltünteti a sötét karikákat és fényt kölcsönöz a tekintetnek. 

SZEM:

Kezdje a szemsminket kedvencünkkel - a Szemhéjpúder-alapozóval. Vigye fel az egész szemhéjára, majd a 213-as árnyalatú szemhéjpúdert satírozza el a mozgó szemhéj belső 2/3-án és a szemöldökcsontnál. Ez tündöklő hatást kelt, mivel ez az árnyalat meleg, finoman gyöngyházas világos szín. Most a 209-es árnyalatot vigye fel a külső szemhéjra és satírozza el. Következő lépésként a89-es árnyalatot a szemhéj redő fölé vigye fel és satírozza el úgy, hogy átmenetet képezzen a barna és padlizsán árnyalat. A Soft liner vízálló szemkontúrceruza 16-os színével húzza meg a kontúrvonalat, majd satírozza össze a 209-es szemhéjpúdert, hogy jobban mélyítse el a színt.Szemöldökszínező filces tussal formázza meg szemöldökét. Szempilláira vigye fel a Lash Booster tömegnövelő szempillabázist, majd használja az új Art Couture Lash Designer szempillaspirált. A bázisnak köszönhetően szempillái dúsabbak és hosszabbak lesznek. 

AJAK:

Mivel a szem elég hangsúlyos, ezért az ajkak visszafogottabb színt kapnak. Készítse elő ajkát Lifting ajakrúzs alapozóval, mely kitölti az apró kis barázdákat és előkészíti az ajkat a rúzshoz. Ezúton válasszon rózsás árnyalatú ajakrúzst vagy szájfényt. Tippünk: High Performance ajakrúzs 451-es árnyalata.

UTOLSÓ SIMITÁSOK

Fejezze be a sminket a kompakt pirosító 36-os árnyalatával mely rózsás pírt kölcsönöz az orcának.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


A Nap Vicce

A nap vicce

Baauer - Harlem Shake

Free Music Sites
Free Music Online

free music at divine-music.info

Boldog Névnapot !


Időjárás


Karácsony


Képeslapküldő doboz


Na melyik ?Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Online: 4
Összes: 116159
Hónap: 4235
Nap: 155