Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válassz egy karácsonyfát

2012.12.15

 … megmondjuk, milyen az ünneped!

Válaszd ki a legjobban tetsző fát, klikkelj rá az alatta lévő kérdőjelre, és máris megtudhatod, milyen karácsonyozó is vagy!

   
  
    
    

 

 Hálával teli
Az ünnepek alatt, még, ha éppen életed egy nehéz szakaszában vagy is, megtalálod, miért lehetsz hálás.

Hiszel a pozitív gondolkodás erejében, hiszed, hogy ez nem csak a te életedet, de másokét is örömmel tölti meg. A legnagyobb ajándék, amit másoknak adhatsz ez a belőled áradó optimizmus, melyet szerencsére nem csak karácsonykor osztogatsz.

 
 Bohém
Az ünnepek alatt se szereted, ha megmondják, mit hogyan kell csinálnod. Éppen ezért egyedi, kissé bohókás ötletekkel tarkítod a karácsonyod, legyen szó akár dekorációról, ajándékokról, vagy éppen a menüről.

Úgy véled, mindenkinek joga van úgy ünnepelni, ahogy szeretne, és számodra a karácsony egy hatalmas, vidám, színes felvonulás. Hagyományok, tradíciók? Neked senki se papoljon, milyennek kell lennie a karácsonyodnak!


 Anyáskodó
Az ünnepek alatt még a szokásosnál is jobban kényezteted szeretteidet. Azért magaddal is foglalkozz, élvezd otthonod melegét, meghittségét.

Számodra nem az ajándékok, hanem a szeretteid a legfontosabbak, úgy véled, a szeretet a legnagyobb ajándék, amit csak adhatunk. Igazad van, de néha magadnak is adj belőle!


 Precíz
Mindig mindent nagyon komolyan veszel – a karácsonyt is. Feladatként tekintesz rá. Soha, senkit se hagysz le az ajándéklistádról, nem csoda hát, ha kilométer hosszú. 

Lazíts! Hidd el, a karácsony nem attól szép, hogy már augusztusban megtervezed a menüt, és makulátlanul ragyog a lakás szenteste!


Elbűvölő 
Nálad a karácsony csupa móka és kacagás, teljes mértékben átadod magad a hangulatának.

Fontosnak tartod, hogy kikapcsolj, szórakozz, ellazulj, élvezd az ünnepeket. Lehet egy kicsit túl sok dísz is kerül a fádra, de nem tehetsz róla, annyira magával ragad a karácsonyosdi.


 Mosolygós
Te vagy az, aki végig ragyog az ünnepek alatt, és mosolyával másokat is megfertőz, még akkor is, ha körülötted minden hektikus, enyhén kaotikus.

Hiszel a jóság erejében – különösen az év ezen szakaszában. Adni számodra sokkal nagyobb öröm, mint kapni, add hát a világnak túláradó jókedved, mosolyod, és vidítsd fel magad körül a szomorkodókat!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


A Nap Vicce

A nap vicce

Baauer - Harlem Shake

Free Music Sites
Free Music Online

free music at divine-music.info

Boldog Névnapot !


Időjárás


Karácsony


Képeslapküldő doboz


Na melyik ?Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 129483
Hónap: 2561
Nap: 77