Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halfilé gombával sütve

2012.11.27

 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg tengeri halfilé egy darabban, bőr nélkül
  • 8 dkg joghurtos vaj
  • 3 szál póré
  • 25 dkg koktélparadicsom
  • 15 dkg apró sampinyon
  • 8 ív sütőpapír

Elkészítés:

A halat nyolc egyforma darabra vágjuk. A vajat felolvasztjuk, kihűtjük. A pórét megtisztítjuk, megmossuk, és vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, negyedeljük. A gombát megtisztítjuk, szintén négybe vágjuk. 

Összekeverjük a pórét, a paradicsomot, a gombát, és kissé megsózzuk, megborsozzuk. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Egymásra fektetünk két-két sütőpapírt, és a felsőt vékonyan megkenjük vajjal. A közepére fektetünk 2-2 halfilét, elosztjuk rájuk a zöldségeket, és meglocsoljuk a maradék vajjal. A papírt szaloncukorszerűen összecsomagoljuk, oldalán megtekerjük, és cérnával összekötjük. A sütő középső rácsán kb. 20 percig sütjük. A halat a zöldségekkel és krumplipürével tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


A Nap Vicce

A nap vicce

Baauer - Harlem Shake

Free Music Sites
Free Music Online

free music at divine-music.info

Boldog Névnapot !


Időjárás


Karácsony


Képeslapküldő doboz


Na melyik ?



Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 105393
Hónap: 708
Nap: 18