Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha én gazdag lennék…

2012.12.15

 Ajándékok, melyekről még álmodni se merünk.

Osztunk, szorzunk, katalógust lapozunk, ötven üzletet bejárunk, mire mindenkinek beszerezzük az ajándékokat. Nem egyszerű feladat, hiszen a keret véges, mondhatni, nem nagyon nyújtózkodhatunk az alatt a bizonyos takaró alatt.

 

Biztatjuk magunkat, hogy nem az ajándék nagysága és értéke a lényeg, hanem a szándék, az, hogy jó szívvel adjuk, és hogy a megajándékozott örüljön neki. Egy kis tüske azonban ott van bennünk, hiszen ha futná rá, csodálatos dolgokkal tudnánk meglepni szeretteinket. Mi mindenből választhatnánk, ha nem kellene az anyagiakon rágódnunk? Íme egy csokor minden idők legexkluzívabb – és egyben legborsosabb árcédulával rendelkező –  ajándékaiból.

 

Gyémántberakásos iPhone

 

Gyönyör a köbön: a The Diamond Rose (Gyémánt Rózsa) névre keresztelt iPhone-t 500 gondosan válogatott, hibátlan gyémánt díszíti. Sziporkázó ajándék, de csakis a legesleggazdagabbaknak, hiszen nemcsak a megjelenése, de az ára is lélegzetelállító, 8 millió dollár, azaz közel 1,7 milliárd forint.

 

Luxusital

 

Tévedünk, ha azt hisszük, hogy az italboltokban a minőségi szeszes portékákat arany áron mérik. A Bombay Sapphire Revelationnek egyik se érhet a nyomába. A nemes nedű, ami egyébként gin, 200 000 dollárba (41 381 000 Ft) kerül, amit nem is annyira a beltartalomnak, sokkal inkább a zafírokkal és gyémántokkal díszített Baccarat kristályüvegnek köszönhet.

 

Álomautó

 

Az ár viszonyítás kérdése. Ha a fenti italból egy üveg 200 ezer dollár, akkor a Rolls-Royce Ghost „Diva” a maga 255 ezer dolláros (kb. 52 760 000 Ft) vételárával már nem is tűnik olyan drágának, főleg ha azt nézzük, hogy kívül-belül 24 karátos arannyal díszített a járgány, beleértve a minibárt is.

 

Illatcsoda

 
 

Ha már van gyémánttal ékesített iPhone-unk, kristályüvegben kapható ginünk és Rolls-Royce-on furikázunk, akkor egy Clive Christian-parfümöt is legyünk szívesek beszerezni. A Clive Christian Imperial Majesty Perfume a világ legdrágább illatcsodája, amint ezt a gyártó a honlapján hirdeti is. A gyémántberakásos, Baccarat kristályüvegbe zárt parfümöt Rolls-Royce-szal szállítják ki a megrendelőnek. Mindezidáig nem sok alkalommal került rá sor, a worlds-luxury-guide.com szerint az egész világon 10 ember dicsekedhet Christian Imperial Majesty Perfume-mel, melyet nem is csodálunk, hiszen 247 000 dollárért (kb. 51 105 000 Ft) lehet hozzájutni.

 

Jancsi és Juliska álma

 
 

Mi minden bizonnyal ezen a néven forgalmaznánk a Dylan’s Candy Bar ehető mézeskalács játszóházát. Jól olvasták, nem házikó, játszóház. Hogy ragyogna a gyermekünk szeme, ha ezzel lepnénk meg karácsonyra! Ráadásul ez az édes-mézes ajándék már nem is terheli meg annyira a pénztárcánkat, mint az eddig említett luxuscikkek. Kifejezetten olcsónak számít a maga 15 ezer dolláros árával, ami magyar forintban olyan 3 millió körül karcol.

 

Mini tengeralattjáró

 

Tökéletes ajándék saját szigettel rendelkező barátainknak a képen látható kétszemélyes tengeri herkentyű, mellyel ugyan nem merülhetünk le a Mariana-árok fenekére, de arra jó, hogy kényelmesen csodálhassuk belőle a korallszirtek élővilágát. Nincsenek ilyen barátaink? Akkor álmodozzunk róla, hogy mi egyébre tudnánk elkölteni azt a 2 millió dolcsit (413 810 000 Ft), amibe ez a merülőszerkezet fáj, ha meg akarjuk venni!

 

Amitől James Bond is beájulna

 

A rendkívül hosszú nevű Stelton Cylinda-Line Sterling Silver Bar Setnél tökéletesebbet el se tudunk képzelni, hogy rázva és nem keverve készítsük el a Martininket. Az ezüstből készült 6 darabos exkluzív, klasszikus Art Deco stílus előtt tisztelgő szett láttán valószínűleg még James Bond is fejet hajtana, különösen ha rajta felejtenék a 22 ezer dolláros árcédulát, mely forintban valahol 4,5 millió körül cirkál.

 

Ínyencek előnyben

 
 

De ha nem vagyunk azok, és megkínálnak vele minket, akkor se mondjunk nemet az iráni Almas kaviárra. A Kaszpi-tengerben élő viza ikrájának ízéről fogalmunk sincs, ám minden bizonnyal a világ legeslegjobb ínyencségei közé tartozhat, hiszen alig 50 grammja 3 000 dollárba (kb. 620 ezer forint) kerül.

 

Ne kukoricázzunk!

 

A kedvencünk: Josef Hoffmann kukoricafogók. A névadó 1910-ben tervezte az elsőket, a most forgalomban lévők ezeknek az ezüstből készült utánzatai. 280 dolcsiért (58 000 Ft) mindjárt két párt is beszerezhetünk, és szezonban elegánsan majszolhatjuk segítségükkel a főtt kukoricát. Csudajó ám ez!

 

Apa kedvence

 
 

Nem pizza. Bicska. Méghozzá svájci – hamisítatlan. Nem kiscserkészeknek, hanem igazi nagymenőknek, mely 58 funkciót egyesít, és ezzel be is került a Rekordok Könyvébe. Apa bizonyára örülne neki, és az ára, azaz az érte elkért 1000 dollár (kb. 207 000 Ft) se oly borsos, ha a minőséget és a számtalan felhasználási lehetőséget nézzük.

 

Jurassic Park

 

Kerti törpe helyett ajánljuk ezt a camarasaurus „szobrot”. Kizárólag minimum focipálya nagyságú udvarral rendelkezőknek, hiszen életnagyságú. Csupán 50 ezer dolcsit (kb. 10 345 000 Ft) kell lecsengetnünk érte, és már hozzák is, méghozzá INGYEN!

 

A muzsika hangjai

 

Egyszerűen gyönyörűek ezek a Fergusson Hill hangszórók, és állítólag a hangzásuk is maga a tökély, a rajtuk keresztül felcsendülő muzsika igazi zene a füleinknek. Mennyiért juthatunk hozzá ezekhez a dizájn és hangzás szempontjából is egyedülálló csodákhoz? Az áruk 16 ezer dollár, azaz 3 310 480 forint – de a zene szerelmeseinek ez ugyebár nem lehet akadály.

 

Szó, ami szó, egynémelyik csecsebecsét el tudnánk képzelni a karácsonyfánk alatt. Egyelőre azonban még csak álmodozunk róluk, hiszen az nem kerül semmibe se. Habár borúsabb énünk már motyog is Vörösmartyt idézve, hogy „Az álmodozás az élet megrontója”, derűlátóbb felünk csak legyint, és azt mondja, ábrándozz csak bátran, hiszen ha nem lennének, akik nagyot mertek volna álmodni, akkor Te se ülnél most itt a számítógép előtt!

 

Nem hinném hogy manapság ezekre vágyunk..  egy IPad vagy IPhone vagy fényképező gép is megteszi manapság.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Your Steer To Blood Pressure Numbers

(AIrrargegusfaf, 2018.10.12 00:10)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pour-homme-prix/

Understanding Blood Compression Readings

(AIrrargegusfaf, 2018.09.27 15:16)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-tadalafil-pfizer-emploi/

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Albertagefs, 2018.07.21 07:47)

The men's prostate is a vital section of a male's reproductive system. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The men's prostate is situated just before the rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, it is usually really miserable and inconvenient to the patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and cancer of prostate.Prostate infection, often known as prostatitis, is regarded as the common prostate-related symptom in men younger than 55 years. Infections in the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common of varieties of prostate infection. It is a result of bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients may experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by using antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is really a condition connected with a particular defect in the gland along with the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be due to trauma on the urinary tract or by infections via other parts from the body. A patient may go through testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal of the prostate defect then making use antibiotics and NSAIDs to help remedy the soreness.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not even to ascertain the sources of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and heavy lifting can cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an appropriate meals are important. These are some in the steps you can take to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is essential for health and wellness and this will also maintain the urinary track clean.

2. Some studies advise that a number of ejaculations a week will assist to prevent prostate cancer.

3. Eat red meat in moderation. It has been shown that consuming more than four meals of beef weekly will heighten the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most critical measure to look at to ensure a normal prostate is to go for regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you must opt for prostate examination one or more times per year.

 

 


Utolsó kép


A Nap Vicce

A nap vicce

Baauer - Harlem Shake

Free Music Sites
Free Music Online

free music at divine-music.info

Boldog Névnapot !


Időjárás


Karácsony


Képeslapküldő doboz


Na melyik ?Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 141533
Hónap: 1750
Nap: 55